Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

O Robert Brasillach για το Δίκαιο.








Δεν νοιαζόμαστε για τους εαυτούς μας σε αυτήν την αβεβαιότητα της αυγής που το τσουχτερό κρύο παγώνει τα δάχτυλα, ώστε να εγκαταλείψουμε τον αγώνα ή να μετανιώσουμε. Νοιαζόμαστε, περισσότερο από ποτέ, να παραμείνουμε πιστοί σε αυτό που υπήρξε το Δίκαιο, και που συνεχίζει να παραμένει ακόμη. Και το Δίκαιο δεν βρίσκεται
από την πλευρά των παλιών ψευδαισθήσεων της δημοκρατίας, της δεξιάς ή της αριστεράς. Το Δίκαιο βρίσκεται σε αυτή τη γωνιά της γηραιάς Ευρώπης από όπου ξεκίνησε, εδώ και 3.000 χρονιά, ο Λευκός πολιτισμός, κατοικεί στη θέληση ενός κόσμου, στον οποίο το Δίκαιο και η Δύναμη θα βασιλέψουν, αδιαφιλονίκητα, το ένα δίπλα στο άλλο.




(Από το βιβλίο "Γράμμα σε ένα στρατιώτη της κλάσεως του '60", εκδ. Θ. Κοσμάς)




13 σχόλια:

  1. Τιμή καὶ δόξα σὲ ἕνα ἀκόμη θῦμα τῆς δημοκρατίας τοὺς, σὲ ἕνα θῦμα τῶν ἀπελευθερωτῶν καὶ τῶν συμμάχων τοὺς, ποὺ μὲ κάθε τρόπο ἐξαφάνισαν κάθε ἀντίσταση ἀπό τήν Εὐρώπη γιά νὰ τήν φτάσουν σὲ αὐτό τὸ σημεῖο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ!17 Φεβρουαρίου 2019 στις 5:12 μ.μ.

    Η εβραϊκη αίρεση των χριστιανων βλασφημεί, εκβιάζει, σκοτώνει. Η Ελληνική Θρησκεια δεν θα καταφύγει σε μέτρα βίας, αλλά πολύ φοβούμαι ότι δεν θα δυνηθεί να συγκρατήσει τον Ελληνικό λαό από του να εκφράσει την αγανάκτησή του καθ' οιονδήποτε τρόπο έναντι της βίας της αιρέσεως των χριστιανων, η οποία τον οδηγεί σε πολιτική βίας.  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναζιστης Εμπρηστης των Οστων του Παισιου.17 Φεβρουαρίου 2019 - 6:18 μ.μ.

    ΜΑΥΡΕ ΜΑΓΕ ΠΑΪΣΙΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΙΣΧΡΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ "ΘΕΟ". ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ17 Φεβρουαρίου 2019 -

      ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ,ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ, ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΤΖΕΝΤΑΙ ΙΟΥΔΑΣ.
      ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.
      ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΛΘΑΚΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Απάντηση

      Διαγραφή
  4. 2ο ΠΡοΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟν ΔΑιΜΟΝΙΣμΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ17 Φεβρουαρίου 2019 - 8:47 μ.μ.

    ΑΚΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΕ ΜΑΥΡΕ ΜΑΓΕ ΠΑΙΣΙΕ, ΑΠΑΙΣΙΕ, ΚΤΗΝΟΣ, ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΕΥΤΟΘΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΓΙΕΧΟΣΟΥΑ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ,ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"
    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΑΙΣΙΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΤΟΥ ''ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ'' ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΩΝ-ΝΑΡΚΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΩ ΟΡΘΟΝΑΡΚΙΑΣ-ΟΡΘΟΑΦΑΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ-ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑ.

    Απάντηση

    Ανώνυμος17 Φεβρουαρίου 2019 - 9:49 μ.μ.

    Συγκερασμός θετικών στοιχείων της αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας με τα διδάγματα του ιδίου του Ιησού Χριστού του Γαλιλαίου. Απόρριψη όλων των βάρβαρων και κατώτερων ιδεών και συμπεριφορών. Ο μόνος τρόπος για να γίνει κάποιος ανώτερος και να απαλλαγεί από τα δεσμά του χθόνιου και υποχθόνιου βαρβαρισμού και υπανθρωπισμού.

    Απάντηση

    Απαντήσεις

    ΒΙΑΣΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ17 Φεβρουαρίου 2019 - 11:58 μ.μ.

    Βρηκα τα κοκαλακια του Γαλιλαιου σου στον κηπο μου και τα εκανα δωρο στον αρχιδαρα τον σκυλο μου. Ομως καποια περισσεψαν. Αφησε μου τροπο επικοινωνιας να στα στειλω να τα βαλεις στο ξυρισμενο κωλαρακι σου να ησυχασεις επιτελους παλιαδερφαρα του χριστιανικου ελεους.

    Απάντηση

    ΠΡοΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟν ΙΗΣοΥ ΧΡιΣτΟ18 Φεβρουαρίου 2019 - 12:05 π.μ.

    ΠΕΘΑΜΕΝΕ ΡΑΒΙΝε ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕΣ ΣΑΝ ΠΑΛΙΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΣΤΗ ΓΕΘΣηΜΑΝΗ ΚΑι ΕΤρωΓΕΣ ΤΗ Μια ΛεκτιΚΗ ΣφαλΙΑΡΑ μΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ Το ΥΠΕΡΑΡΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΤηΝΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝομΑ ΠοΝΤιΟΣ ΠιλΑΤΟΣ ΑΦΗΣε εΠιτΕΛοΥΣΗ ΗΣΥΧη ΤΗ ΡαΤΣΑ ΜΑΣ ΑΠο Τη ΤΟξΙΚη ΕΠΙΔΡΑση ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κωλόζωο, Χατζηγώγε του ακροδεξιού "Στόκου" που έχεις διαλύσει πόσα ιστολόγια με τα απορρίματά σου, σκάσε επιτέλους!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18 Φεβρουαρίου 2019 - 1:00 π.μ.= Ελλην Κωνσταντινουπολιτης18 Φεβρουαρίου 2019 στις 7:11 μ.μ.

      Τώρα που πριν από μερικές ημέρες αποφυλακίστηκε και ο τελευταίος της παρέας των Χαζών Παιδιών της Παλλήνης, δηλαδή ο εγκληματίας δολοφόνος βιαστής και παιδεραστής Ασημάκης Κατσούλας, θέλω να αποδείξω για ακόμη μια φορά ότι οι Αποκρυφιστές της Παλλήνης δεν ήταν Σατανιστές! Αυτό αποδεικνύεται φυσικά από τις πρακτικές τους που δεν ταιριάζουν με τον Σατανισμό, αλλά αποδεικνύεται ακόμη περισσότερο από τα βιβλία μαγείας που διάβαζαν!

      Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από την πρώτη κατάθεση του Ασημάκη Κατσούλα σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η οποία δόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων και οι πρώτες διαρροές στον Τύπο έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του ’93:

      Αφ’ ότου τελείωσα το Λύκειο άρχισα να ενδιαφέρομαι πιο σοβαρά για τη μαγεία και το πρώτο βιβλίο που αγόρασα είχε τον τίτλο “Νεκρονομικόν”, το οποίο αγόρασα από το βιβλιοπωλείο (...) Αφού διάβασα το βιβλίο αυτό χωρίς να τολμήσω να κάνω κάτι από αυτά που περιέγραφε, από το ίδιο βιβλιοπωλείο αγόρασα το δεύτερο βιβλίο με τίτλο “Κόκκινος Δράκος”. Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στη θεωρία της μαγείας. Από ένα βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη αγόρασα στη συνέχεια άλλα δύο βιβλία. Το ένα με τίτλο “Πρακτική Μαγεία” και το άλλο με τίτλο “Σολωμονική”.

      Άρα λοιπόν ο Ασημάκης Κατσούλας από τα 18 του χρόνια μέχρι τα 21 του που τον συλλάβανε για τα εγκλήματα, διάβαζε τα εξής βιβλία:

      1. Νεκρονομικόν -- Εκδόσεις Κάκτος
      2. Αποκρυφισμός Κόκκινος Δράκος Βουντού -- Εκδόσεις Μακρή
      3. Πρακτική Μαγεία -- Εκδόσεις Δίδυμοι
      4. Τα Μυστήρια του Πνευματισμού (Σολομωνική) -- Εκδόσεις Μακρή

      Το σημαντικότερο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τα παραπάνω βιβλία μαγείας δεν αντιπροσωπεύουν τον Σατανισμό! Τα βιβλία αυτά δεν είναι Σατανισμός! Δεν έχουν σχέση με τη θρησκεία του Σατανισμού. Οι τελετές των παραπάνω τεσσάρων βιβλίων δεν είναι σε καμία περίπτωση όμοιες με τις τελετουργίες των αληθινών Σατανιστών.

      Πρόκειται για οδηγούς, για Γριμόρια Μαγείας (Grimoires) που ανήκουν σε άλλα μονοπάτια της μαγείας! Πραγματικά, σε κανένα από αυτά τα βιβλία δε θα διαβάσετε να μιλάνε για Σατανισμό. Για Σατανά μιλάνε κάποια (αφού περιέχουν δαιμονολατρία), όχι όμως για Σατανισμό! Σκεφτείτε το λογικά, για Σατανά μιλάνε επίσης η Αγία Γραφή και το Ιερό Κοράνιο, όμως δεν είναι βιβλία Σατανισμού.

      Τα παιδιά της Παλλήνης λοιπόν δεν ήταν Σατανιστές σε καμία περίπτωση.

      Ο Σατανισμός έχει τα δικά του βιβλία τα οποία έγραψε ο Anton Szandor LaVey, η Blanche Barton και ο Peter H. Gilmore. Αν κάποιος επιθυμεί να μάθει τι είναι ο αληθινός Σατανισμός τότε πρέπει να διαβάσει τα βιβλία αυτών των τριών συγγραφέων, τότε θα καταλάβει ότι δε σχετίζονται σε καμία περίπτωση με τα βιβλία που διάβαζε ο Ασημάκης Κατσούλας.

      Τι ήταν λοιπόν ο Ασημάκης Κατσούλας ;;;

      Δεν ήταν Σατανιστής! Ήταν όμως ένας Αποκρυφιστής, ήταν ένας ψυχοπαθής Μαύρος Μάγος χωρίς πραγματικές γνώσεις και εμπειρίες, που πειραματιζόταν με αυτά τα περίεργα γριμόρια! Επίσης μέσα σε τρία χρόνια δε μπορούσε σε καμία περίπτωση να έγινε ειδικός στο αντικείμενο της μαγείας που μελετούσε. Χρειάζονται δεκαετίες ολόκληρες, μελέτης και άσκησης, για να γίνεις σοβαρός και μεγάλος μάγος.

      Είναι γνωστό ότι η Χριστιανική Εκκλησία ονομάζει Σατανισμό ότι έχει σχέση με τη μαγεία γενικότερα. Με το ίδια σκεπτικό ένα Γουικανός (Wicca) και ένας Παγανιστής είναι επίσης Σατανιστές!!! Όχι βέβαια. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν τότε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στους Αποκρυφιστές Μαύρους Μάγους της Παλλήνης κόλλησαν την ταμπέλα των Σατανιστών. Ήταν πιο τρομακτικό και πιο πιασάρικο άλλωστε! Μάγοι της Δεκάρας ήταν να πούμε την αλήθεια...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18 Φεβρουαρίου 2019 - 1:00 π.μ.= Ελλην Κωνσταντινουπολιτης18 Φεβρουαρίου 2019 στις 7:12 μ.μ.

      Τα βιβλία του αληθινού Σατανισμού είναι τα εξής:

      1) The Satanic Bible --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
      2) The Satanic Rituals --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
      3) The Satanic Witch --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
      4) The Devils Notebook --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
      5) Satan Speaks! --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
      6) The Secret Life of a Satanist --- Συγγραφέας Blanche Barton
      7) The Satanic Scriptures --- Συγγραφέας Peter H. Gilmore
      8) The Church of Satan --- Συγγραφέας Blanche Barton

      Όποιος διαβάσει τα Τέσσερα Γριμόρια Μαγείας που μελετούσε ο Ασημάκης Κατσούλας (που δεν είναι Σατανισμός) και μετά διαβάσει τα Οχτώ βιβλία του αληθινού Σατανισμού, τότε θα καταλάβει τις διαφορές! Κανένας θεολόγος δεν μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματά μου!

      Εκείνα τα τέσσερα γριμόρια περιέχουν επικίνδυνες και εγκληματικές οδηγίες, μπορούν να οδηγήσουν τους αφελείς ακόμη και σε ανθρωποθυσίες!!! Ενώ τα βιβλία του Σατανισμού έχουν μόνο νόμιμα πράγματα και είναι ενάντια στις εγκληματικές ενέργειες κάθε είδους! Ο Σατανισμός απαγορεύει τις θυσίες κάθε μορφής.

      Εκείνα τα βιβλία είναι Θεϊστικού Τύπου και έχουν μέσα δαιμονολατρία, ενώ τα βιβλία του Σατανισμού είναι Αθεϊστικού Τύπου και δεν έχουν σχέση με δαιμονολατρία.

      Στο Σατανισμό ο Σατανάς είναι Σύμβολο και Αρχέτυπο, οπότε δεν υπάρχει κανενός είδους Διαβολολατρία. Η Διαβολολατρία αποτελεί καθαρή αντιστροφή του χριστιανισμού, οπότε οι διαβολολάτρες είναι Αντεστραμμένοι Χριστιανοί και σε καμία περίπτωση Σατανιστές!

      Ο Διαβολολάτρης πιστεύει ότι υπάρχουν εξωτερικές οντότητες και δαίμονες τους οποίους λατρεύει ως αληθινούς! Ενώ ο Σατανιστής είναι άθεος και σκεπτικιστής, δεν πιστεύει ότι ο Σατανάς υπάρχει και συνεπώς λατρεύει μόνο τον εαυτό του!

      Διαβάστε, Μάθετε!

      Διαγραφή
  5. "Έκανα πάντοτε τον διαχωρισμό ανάμεσα σ’ αυτό που αποκαλούμε, γενικά, φασιστικές ιδέες και στις χώρες εκείνες όπου οι ιδέες αυτές βρίσκονται στην εξουσία. Θα μπορούσα πάντοτε να παραμείνω φασίστας, να εύχομαι την εγκαθίδρυση του φασισμού στη Γαλλία και ταυτόχρονα να επιθυμώ την ήττα των φασιστικών χωρών οι οποίες θα βρίσκονταν σε σύγκρουση με τη δική μου χώρα. Υποθετικά μιλώντας, θέλω να πιστεύω ότι αν αύριο γινόταν μια σύρραξη ανάμεσα στη Γαλλία και τη Σοβιετική Ένωση, όπως και θα έπρεπε να είχε συμβεί, οι κομμουνιστές θα πολεμούσαν ενάντια στους Σοβιετικούς, επιθυμώντας να νικήσουν."

    -Robert Brasillach

    Θὰ μὲ ἐνδιέφερε πολύ νὰ μάθω τὶς ἀπόψεις τῶν ἀναγνωστῶν τοῦ παρόντος ἱστολογίου πάνω στὰ παραπάνω λόγια τοῦ Brasillach.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τὸ σχόλιό μοῦ δὲν εἷναι σὲ καμία περίπτωση προβοκατόρικο.

      Διαγραφή
    2. Αυτές οι μπούρδες έχουν γραφτεί στο βιβλίο των εκδόσεων νέα γενεά με τίτλο τα αίτια μιας στράτευσης Robert brasillach. Βιβλίο που ουδέποτε έγραψε ο ίδιος,όπως θα δεις και στην περιγραφή του βιβλίου παραδέχονται ότι το πρωτοτυπο έχει χαθεί:Το πρωτότυπο έχει χαθεί και το παρόν κείμενο αναδομήθηκε με βάση δύο δακτυλογραφημένα αντίγραφα. Κάποιες λέξεις που έλειπαν έχουν προστεθεί εντός αγκυλών απ’ τον Μορίς Μπαρντές, του οποίου έχουμε διατηρήσει και τις υποσημειώσεις με την ένδειξη «NDMB». Τα σχόλια που ο ίδιος ο Ρομπέρ Μπραζιγιάκ είχε γράψει στο περιθώριο μετασχηματίστηκαν είτε σε τίτλους ενοτήτων είτε ενσωματώθηκαν ως επιπρόσθετες υποσημειώσεις.

      Διαγραφή