Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ιούλιος Έβολα για την πρωταρχική φύση της Αριστοκρατίας.









Ο Ινδοάριος πολιτισμός αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα μιας από τις πιο τέλειες εφαρμογές των αρχών της Αριστοκρατίας. Σε αυτόν τον πολιτισμό, η τάξη των brahmana δεν ήταν στην κορυφή της κοινωνικής ιεραρχίας λόγω της υλικής δύναμης ή του πλούτου της ή λόγω της ιερατικής της οργάνωσης. Μόνο η θυσιαστήρια τελετουργία, η οποία ήταν προνόμιό της, προσδιόριζε την ανώτερη θέση της σε σχέση με τις άλλες τάξεις.
(...) Το μεγαλείο μιας τάξης προσδιοριζόταν από τη δυσκολία και τη χρησιμότητα των λειτουργιών που επιτελούσε. Στον κόσμο της παράδοσης, τίποτα δεν εκτιμιόταν περισσότερο από τις πνευματικές επιρροές που η τελετουργία μπορούσε να ενεργοποιήσει μέσω των αναγκαίων δράσεων. Τίποτα δε
φαινόταν τόσο δύσκολο όσο το να έρθει κάποιος σε μια πραγματική και ενεργή σχέση με τις αόρατες δυνάμεις που ήταν έτοιμες να συντρίψουν τον απερίσκεπτο άνθρωπο που θα τολμούσε να τους αντιπαρατεθεί χωρίς να κατέχει την αναγκαία γνώση και τα απαραίτητα προσόντα. Για αυτόν τον λόγο η κάστα των brahmana παρά το γεγονός ότι ήταν διασκορπισμένη σε όλη την επικράτεια, μπορούσαν να έχουν τον σεβασμό των μαζών και να απολαμβάνουν το κύρος που κανένας τύραννος ποτέ δεν είχε, όσο καλά εξοπλισμένος και αν ήταν.




(Από το βιβλίο "Κείμενα για την Παράδοση και τον Σύγχρονο Κόσμο", εκδ. ΧΑ Κατάστημα)




9 σχόλια:

  1. Οι Βραχμάνοι όπως τους περιγράφςι ο Έβολα θυμίζουν τους Ακολούθους της Αριστερής Ατραπού, εξ'ου και η αναφορά του σε εξωγεννείς μεταφυσικές δυνάμεις τις οποίες ουδείς "θνητός" ημπορούσε να δαμάσει.

    Για την πατρώα Μαγεία των Σκανδιναυών (Νορδικών) και των Ελλήνων υπάρχουν πλείστες αναφορές. Έχεις συναντήσει κάτι αντίστοιχο για την αρχαία μαγεία των Βραχμάνων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκοτεινε Ιεροφαντη, ποια ειναι η αποψη σου για τη σελιδα Εθνικον Κρατος; ζητανε να αναγνωριστει ο χριστιανισμος ως η εθνικη πατρωα θρησκεια των Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ιστολόγιο παρουσιάζει κυρίως αποφθέγματα/ποιήματα/μικρά κείμενα εν είδει φευγαλέων εικόνων, ανοικτά στην ερμηνεία του εκάστοτε αναγνώστη. Δεν υπάρχει πρόθεση ούτε για κατήχηση ούτε και για δημιουργία οποιουδήποτε «δόγματος».

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος14 Φεβρουαρίου 2019 - 6:21 π.μ.

    Αυτο που βλεπουμε τις τελευταιες μερες ειναι μια περιεργη συμμαχια των ειδωλολατρων γεροΚαλεντζη και γεροΓκεκα εναντια στον νεαρο χριστιανο μαχητη του Φωτος Αλεξανδρο Καρρα. Πονατε. Ολοι με τον Καρρα, τη Χρυση Αυγη και τον Ιησου Χριστο!

    Ανώνυμος14 Φεβρουαρίου 2019 - 5:32 μ.μ.

    Προ τριων ετων ο "χριστινος μαχητης του φωτος" Καρρας εδημοσιευεν οπτικοακουστικον υλικον αντιχριστιανικου περιεχομενου με λογια της Savitri Devi υπερ του αρχαιογερμανικου ηλιακου Externsteine και κατα του Ιουδαιοχριστιανισμου. Αυτα προς συμμορφωσιν σου χαμερπες ανδραποδον του Πακιστανολιακου!Εφροντισε να τα σβησει κι ηλλαξε κατευθυνση οταν καταλαβε οτι ο αντιχριστιανισμος δεν ειναι εμπορικος σε αντιθεση με τον χριστιανοεθνικισμο του καραγκιοζη Πετροπουλου!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14 Φεβρουαρίου 2019 - 6:09 μ.μ.

    ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟ ΙΔΕΑΛΙΣΤΗ!!!!!!

    "Αυτός ο λογαριασμός τερματίστηκε εξαιτίας επαναλαμβανόμενων ή σοβαρών παραβάσεων της πολιτικής του YouTube που απαγορεύει τη ρητορική μίσους."

    Απάντηση

    Απαντήσεις

    Φούρναρης τοῦ Νταχάου14 Φεβρουαρίου 2019 - 6:49 μ.μ.

    Ρὲ χριστιανόπληκτα αντιναζιστικά ἀπολειφάδια γαμῶ τὰ σπίτια σὰς! Τώρα υἱοθετεῖται καὶ πρακτικές των αντιφασιστῶν αναρχοάπλυτων πρακτόρων τοῦ συστήματος γιὰ νὰ συκοφαντήσετε καὶ νὰ φιμώσετε τούς ἁγνούς ἰδεολόγους αγωνιστές; Ρὲ πουστόπαιδα κηραλοιφῆ στὶς κωλοτρυπίδες σὰς ἀπό αὐτήν ποῦ πουλάει ὁ βελόπουλος καὶ πούτσα ἀνελέητη ὥσπου νὰ ψάλλετε το ὡσαννά στὰ γίντις. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ!

    Αγνωστικιστικο Νορδικο Κτηνος14 Φεβρουαρίου 2019 - 6:51 μ.μ.

    Φανταζομαι τα χριστιανοπαιδα του Καρρα βαλανε το χερακι τους κι αυτα. ειχαν κανει γερο ντου στο βιντεο του για τον χριστιανισμο και τον εθνικοσοσιαλισμο με αρνητικες ψηφους, σχολια και σιγουρα αναφορες, λογω του πουστικου χριστιανισμου τους. Ευτυχως το βιντεο προλαβα και το κατεβασα.

    Αγνωστικιστικο Νορδικο Κτηνος14 Φεβρουαρίου 2019 - 6:55 μ.μ.

    Φουρναρη του Νταχαου με προλαβες. Πολυ καλα τα ειπες.Σκατα στη χριστιανικη ακροδεξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπερα αδερφε. Πως λεγετε το πρωτο soundtrack στο βιντεακι?

      Διαγραφή
  5. Είναι η τελευταία φορά που επιτρέπονται υβριστικά σχόλια. Στο εξής θα διαγράφονται ασχέτως εάν ο διαχειριστής συμφωνεί ή όχι με αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα σας. Το βιντεακι που λετε που επεσε ειχε ενα ομορφο soundtrack στην αρχη. Μθπως γνωριζει κανενας ποιο ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή