Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

I see old glory in Black Arts...






"Mystic passage in saveland
I see old glory in Black Arts"







Rotting Christ - Saturn Unlock Avey's Son

Mystic passage in saveland
I see old glory in black arts
The earthly dwelling a crypt of cold

I experience my-self into known maths
Escay of dawn
I'm alone
Transformed into stone

Saturn unlock avey's son
Volcanic explosion
Tartarus son
An unnature embryo
A horrific born
A gold bell, a black ring

Oh faithfull servant, oh faithfull beast
Flatter my will, follow my path
Revive my wrath
Romanian moon, the count rides moonlight
Call me to serve him, release him from grave
Onward to the mountains, the wild castle wear its black
With respect I obey the blood land




3 σχόλια:

  1. Endiamese PeriocheJune 19, 2017 at 10:48 PM

    Ἔλαβα τὸ παρακάτω μήνυμα. Σημασία δὲν ἔχει τὸ τρολλάρισμα. Πάντως εἶναι πολυτονικὸ καὶ τὸ κείμενο αὐτὸ δὲν εἶναι οὔτε χυδαῖο, οὔτε ὑβριστικό. Δημήτρης Κιτσίκης.
    Ἰδού:
    "Ρέ Δημήτρη δέν εἶμαι Ἕλλην οὔτε Σπαρτιάτης στόν Μυστρᾶ ὅπως εἶπες.......... το τρολλ εἶμαι με πολλά ὀνόματα
    Από την ἀρχή ἐάν θυμᾶσαι ὠς Νομιάδης λολ και μετά με ἄπειρα ὀνόματα ἀλλά ποτέ το τρολλ με τις τσόντες αὐτό ἦταν ἄλλο κρυὄκωλο τρολλ ο χατζηγώγης; κάπως ἔτσι ἦταν το ὄνομα του ἐάν θυμᾶμαι
    Ἁπλῶς ἔχει πλάκα ὅταν ἔνα τρολλ λέει βλακεῖες και ἐσύ μου τις δημοσιεύεις ...ἀκόμα καί στό fb και ἀκόμα ποῖο πλάκα ὄταν τα πιστεύεις..ὅπως με τον Χίο ...ἀλλά τι να σου πώ...τσιμπᾶς εὔκολα ..
    Καλό εἶναι ὅμως το πολυτονικό ..θά το συνεχίσω κάτι ποῦ ο καί καλά ἐπαναστάτης Κωνπολίτης λόγῳ τεμπελιᾶς ποτέ του δέν θά μάθει...ποῦ ἔμπλεξες καί σῦ ..να ἔχεις ὠς πνευματικό σου Υἱό ἕναν δῆθεν!

    Ἐγώ θά σου ἔκανα μία ἐπανάσταση..ἐάν δέν ἤμουν τόσο Νιχιλιστής καί καταθλιπτικός..ἄν καί ὅλοι οι ἐπαναστάτες..ἔτσι εἶναι
    Ἄντε νά σαί καλά ..τα λέμε"

    Reply
    Replies

    Έλλην ΚωνσταντινουπολίτηςJune 20, 2017 at 8:33 AM

    Καλά κάνετε και το δημοσιεύετε, μηνυμα που στρεφεται κατά εμού, λόγω μόνον και μόνον του πολυτονικού.

    Έτσι φαίνεται και γιατί δημοσιεύετε ένα μήνυμα ενός ρεταλίου.

    Ως απάντηση θα σας πω ότι πάντοτε στα βιβλία και τα άρθρα σας Καθηγητά εσείς για επαναστάσεις γράφετε, όπως και ένας άλλος συγγραφεύς της ηλικίας σας του Εθνικιστικού χώρου, αλλά ποτέ δεν είστε έτοιμος να τις κάνετε πραγματικότητα.

    Το να στελνουμε τα νεαρά παιδιά να πεθάνουν επειδή είναι έτσι εύκολο και εμείς να είμαστε στην ωραία και ασφαλή Καναδική πόλη είναι κάτι ποταπό και κακό.

    Εγώ πριν έναν ακριβώς χρόνο σας είχα πει όταν σαν τον Πλεύρη, όλο για επαναστάσεις γράφατε ότι είμαι ετοιμος όπως και διάφοροι της ηλικίας μου, λεπτομερέστετα στο άρθρο σας για μία υποτιθέμενη επανάσταση στην Κρήτη. Εσείς τότε με το που είδατε ότι στα σχόλιά μου σας έλεγα τρόπους ώστε εσείς ο ίδιος να συμβάλλετε σε αυτή, και να μην μείνει μόνον στα χαρτιά, μάλιστα σας είχα πει ότι και το ίδιο το Ίδρυμά σας δύναται να είναι μία οργάνωση τετοια, μυστική ή φανερή, την κάνατε με ελαφρά πηδηματάκια λέγοντας το άκρως συστημικό και αστικό "Το Ίδρυμα δεν δύναται να αποτελέσει τέτοιον σκοπό. Είναι κρατικό" δηλαδη ζει από το κράτος.

    Μετά μου στείλατε και εσείς ενα πολύ ωραιο μέιλ ζητώντας μου ΛΕΦΤΑ για εφημερίδα και επαναστατική φυλλάδα! Εσείς ένας 82χρονος από εμένα έναν μόλις 21χρονο τότε!!!

    Και τώρα αρέσκεστε λόγω κολλημάτων σε πράγματα δίχως νόημα και σε νταραβέρια με τα κωλόζωα τα τρολλ, τα οποία μία τα βρίζετε, μία κάνατε πλάκα με αυτά (όπως στο πώς...χέζει ένας φαινότυπος) και μία δημοσιεύετε τα λεγόμενά τους λες και είναι κάτι άξιον σημασίας.

    Όλοι εμείς οι Έλληνες του εξωτερικού από κάτι Πλεύρηδες, Κιτσίκηδες και λοιπούς έχουμε πλέον βαρεθεί. Το να καλείτε συνεχώς από την ασφάλεια της Οττάβας σε επανάσταση όποιο νεαρό παιδί βρεθεί στο διάβα σας με δίψα για ανατροπή και αλλαγή ενώ εσείς πάντα βγαίνετε απ'έξω, είναι ποταπό και θλιβερό.

    Καθίστε λοιπόν με τους ακολούθους σας, τους ελλαδιστανόβιους που ούτε εαυτώ δεν δύνανται να συντηρήσουν, όλο για επαναστάσεις μιλούν αλλά λόγω πλήρους ανικανότητας δεν δύνανται να τις διεκπεραιώσουν και όλο για Κομμουνισμό μιλούν ενώ είναι τίγκα βουτηγμένοι στον αστισμό και αφού ασπάζετε την παραπάνω άποψη περί τεμπελιάς(!!!) μου ενός γραικυλικού κτήνους σας αφήνω με τον Νομιάδη να κάνετε τις επαναστάσεις σας του πληκτρολογίου, του φανταστικού και ανυπάρκτου Ρωσσικού κόμματος και της κάθε μίας μπαρουφολογίας την οποία δυστυχώς είχα την χαρά να πιστέψω επειδή ως νεανίας με δίψα για ανατροπή και αλλαγή εψαχνα στήριγμα.

    Εγώ αποχωρώ επ'αόριστον, αντίο λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=GI9hy4Ayics

    ΑπάντησηΔιαγραφή