Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

O Arthur Schopenhauer για την πλήξη.

(...) Έτσι η δεύτερη προσπάθεια είναι να ελαφρώσουν το βάρος της ζωής, να το κάνουν ανεπαίσθητο, να σκοτώσουν το χρόνο τους, με άλλα λόγια να γλιτώσουν από την πλήξη. Από τη στιγμή που απαλλάχθηκαν από κάθε ηθική και υλική ταλαιπωρία, από τη στιγμή που έβγαλαν από πάνω τους κάθε άλλο βάρος, τους βλέπουμε να φορτώνονται τον ίδιο τον εαυτό τους και να θεωρούν κέρδος κάθε ώρα που κατάφεραν να περάσουν, παρά το γεγονός ότι στην ουσία αυτή η ώρα αφαιρείται από την ύπαρξή τους, την οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρατείνουν.

Η πλήξη είναι ένα κακό που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει: τι απελπισία απεικονίζει στο πρόσωπο ενός ανθρώπου τον οποίο έχει καταλάβει! Είναι αυτή που κάνει τους ανθρώπους, που τόσο λίγο αγαπιούνται μεταξύ τους, να αποζητούν ο ένας τη συντροφιά του άλλου τόσο απελπισμένα, είναι η πηγή του κοινωνικού ενστίκτου.




36 σχόλια:

  1. Η υπαρξιακή κρίση της Δημοκρατίας, ισότητος και καταναλώσεως του μαζανθρώπου της απολύτου ελευθερίας μέχρι και από την ίδια την ταυτότητά του, του δημιουργεί αναποφεύκτως ύπαρξιακή κρίση οδηγώντας τον στην απελπισία.

    Εθνικοσοσιαλισμός και Φασισμός αποτελούν άριστα αντίδοτα σε αυτού του είδους την κοινωνική εντροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ψαχνει ο κιτσικης και ο ερντογαν Κωνσταντινουπολίτη

      Διαγραφή
  2. Και έτσι έφτασε ο καιρός.Ο καιρός της γέννησης του κόμματος των Ελλήνων εθνικιστών.Τα άτομα έχουν βρεθεί και σύντομα καταστατικό θα κατατεθεί στον άρειο πάγο.Οι περισσότεροι συναγωνιστές είναι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά δεν λείπει και η δυναμική παρουσία πατριωτών από τα νησιά μας.

    Ήρθε η ώρα σε αυτόν τον τόσο τυραννισμένο από την δεξιά και ακροδεξιά πολιτικό χώρο αλλά και από τους εθνικιστές των κελιών της γυναικείας τιμής,να γεννηθεί ένα κίνημα το οποίο θα αναζωπυρώσει την φλόγα της Ιδέας.Της Ιδέας του ριζοσπαστικού εθνικισμού της Τρίτης Θέσης, του εθνικιστικού σοσιαλισμού!

    Φίλοι γρηγορείτε,σύντομα θα ανταμώσουμε

    https://postimg.org/image/x4z5gz6d9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να με ντύσετε με νυφικό και να με γκρεμίσετε από την Αγιά Σοφιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να μου τυραννήσετε το κορμί με πυρωμένο σίδερο.Με ακούτε;Θέλω να μαρτυρήσω για την ορθοδοξία. Δυστυχώς την σήμερον ημέρα όπου ο φιλελευθερισμός έχει διαβρώσει πλήρως τις ανθρώπινες κοινωνίες μία τόσο φυσιολογική επιθυμία θεωρείται δείγμα ψυχικής ασθένειας.Αλλά δεν μπορώ άλλο,δεν το αντέχω.Βράζει ο Ρωμηός μέσα μου.Σταυρώστε με,βάλτε με στον τροχό με τα καρφιά και κάντε με σβούρες να φύγει το κρέας πέτσα με την πέτσα.Εσείς ως εθνικοσοσιαλιστές ενάντια στο παγκόσμιο κατεστημένο πρέπει να με βοηθήσετε να εκπληρώσω την επιθυμία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Ό,τι θες πασάκο μου, εδώ είμαστε εμείς χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. Πωπω είστε όλοι σας πολύ αστείοι.Κάποιοι έχουν μείνει σε προεφηβική ηλικία και έχουν κάνει το ίντερνετ και τα διάφορα blogs την παιδική χαρά τους.Ο γραικυλισμός εν δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζητώ συγγνώμη από το παρόν ιστολόγιο για τα τρολλ που μο κλέψαν το προφίλ. Πατώντας επάνω στο όνομά μου φαίνεται ποίος είναι αληθινός και ποίος όχι.

    Το αληθινό προφίλ είναι μέλος το blogger από τον Νοέμβρη του 2016 και έχει κοντά 200 views.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ψεύτικο που έκανε τα 3 σχόλια εχθές ύπάρχει από το 2015 με πολύ λιγότερες προβολές.

      Αποτελεί ψεύτικο προφίλ που δημιουργήθηκε όταν είχα πρωτοεισέλθει στον χώρο των μπλόκς.

      Διαγραφή
    2. Όταν είχα πρωτοσειλέθει με το παλαιό προφίλ που είναι ανενεργό πλέον, από τον Νοέμβρη του 2016 και έπειτα.

      Διαγραφή
  7. Ελλην Κωνσταντινουπολιτη εδω δεν σεβονται τον παλαιμαχο εθνικιστη λουκα σταυρου τα κολοπαιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω, τρολλ είναι, αντίφα τρολλ για την ακρίβεια, άεργοι, άνεργοι και ολημερίς ρεμβάζουν στο pc, υβρίζοντας πίσω από το πληκτρολόγιο όποιον τύχει.

      Άσε που μένουν μέχρι τα 45 τους έτη με την μάνα τους...

      Διαγραφή
  8. o skotinos ierofantis sbinei sxolia alla auta tou kwnstantinoupoliti kai twn klonwn ta afine prepei na exei skasei apo ta gelia kai goustarei wraios tupos telika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΗ

      Διαγραφή
  9. Έλλην ΚωνσταντινουπολίτηςJune 18, 2016 at 10:40 PM

    Αλέξης Γρηγορόπουλος. Ένα άτομο που όπως ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ, οι νεανίες των ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, έγινε και αυτός...αντίφα. Γιατί; Επειδή ήταν της μόδας. Πώς θα ξεδώσουν τα..."καημένα" παιδιά του Κολωνακίου #2; Μέσω της ψεύτικης "επαναστάσεως" και της βίας. Δεν υπάρχει τίποτα πιό σάπιο από τους αντίφα. Οι αντίφα είναι τα...καλλίτερα σκυλιά της εξουσίας, πολύ καλλίτερα από τα ΜΑΤ. Κυνοβούλιο, Φιλελευθερισμός και αντίφα ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ. Οι αντίφα όχι μόνον ΔΕΝ επαναστατούν μα πολεμούν τους ιδίους τους επαναστάτες, Κομμουνιστές και Φασίστες. Μόνον το ότι μιλάμε για τον Γρηγορόπουλο και τον...κλεφτοκοτά Ρωμανό είναι πολύ. Και θα πει ο Καθηγητής "Μα ο Ρωμανός πήγε με το καλάσνικοφ και, και, και" πήγε και τώρα είναι στην μπουζού. Άμα όντως ήταν Επαναστάτης και όχι κλεφτοκοτάς, θα χρησιμοποιούσε το τεράστιο δίκτυο αναρχικών που υπάρχει στην Ελλάδα προς όφελός του, τα λεφτά της ιδίας του της οικογενείας και όχι να τρέχει στον...Βελβεντό. Κάθε μέρα υπάρχον χιλιάδες περιστατικά με εκρηκτικούς μηχανισμούς. Ο Ρωμανός εάν ήθελε μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να λάβει την γνώση αυτή και μάλιστα μόνος του ιδίως δε αφού προερχόταν από τον Αναρχικό χώρο ο οποίος online έχει αναρτήσει πάμπολλα cookbooks δηλαδή "τσελεμεντέδες". Και είχε και παρέα. Και λεφτά, και, και, και. Και τί κατάφερε; Τίποτα! Υπήρξε μονάχα καύσιμο για να αυξήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την επιρροή του. Εάν ήθελε όντως να γίνει Επαναστάτης έπρεπε να φάει μία γερή σφαλιάρα πρώτα που να έγραφε "GROW UP!", "ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΟΥ!". Τότε μπορούσε να συνεχίσει σοβαρά αυτή την φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Captain JimmyJune 19, 2016 at 4:30 AM

      Ελληνα Νεανια και κατοικε της ζυριχης..ασε τους Νεανιες της Ελλαδας ησηχους...καθως αυτοι που δεν φευγουν οσο κατεστραμενοι και να ειναι....ειναι αυτοι που κρατανε ακομα το κρατος ωστε μετα να ερθουν οι διαφοροι σαν και του λογου σου να το παιξουν ηρωες και πανσοφοι διαλεκτικοι!

      Οποτε δειξε λιγο σεβασμο για τους σημερινους Ελληνες (και οχι Ελλαδιτες που λετε ολοις σας) με ενα ενοχλητικο υφακι !

      Διαγραφή
  10. Έλλην ΚωνσταντινουπολίτηςJune 19, 2016 at 5:56 AM

    Captain Jimmy, διάβασε το "Περί Ηρώων" του Καθηγητού και θα κατάλάβεις τί και πώς; Μέχρι στιγμής πηγή εμπνεύσεώς σου αποτελούν οι γάτες και η σάπια Αγγλία.
    Έλλην ΚωνσταντινουπολίτηςJune 19, 2016 at 6:17 AM

    Ο ήρωας του ελλαδίτη είναι ο κλεφτοκοτάς. Ο ήρωας του γραικύλου ο Καραγκιόζης. Ο ήρωας του Έλληνος δεν υφίσταται εντός κρατιδίου. Ηρωποιήθη όπως η Κόξ, ένας κλεφτοκοτάς. Η ηρωική μαγκιά για τον ελλαδίτη είναι να βγώ με ένα καλάσνικοφ και να αρχίζω να βαράω τους "μπάτσους". Σκέψη, οργάνωση, προετοιμασία, στόχος, γνώση, πλάνο, εκτέλεση, διαφυγή, προπαγάνδα, άμυνα, προστασία, είναι λέξεις παντελώς άγνωστες για τον ελλαδίτη που κάνει τα πάντα την τελευταία ώρα.

    Το ότι αποτελεί ήρωα του Τζίμη ενός ατόμου που έβαλε την σημαία της Αγγλίας μόνον και μόνον επειδή ευχήθηκα καλή επιτυχία στα Ομόδοξα αδέρφια μας τους Ρώσους, δείχνει την ελλαδική κατάντια, αδρανοποίηση και το αίσθημα κατωτερότητας. Είμαι σίγουρος ότι μόνον περηφάνεια δεν θα νιώσει ο Ρωμανός εάν του πούμε ποίοι των θαυμάζουν, πέραν των αγνών αγωνιστών οιασδήποτε παρατάξεως οι οποίοι είναι απλώς ανύπαρκτοι. Όσοι υπαρκτοί είτε ευρίσκονται στο εξωτερικό είτε παρακολουθούνται στο εσωτερικό.

    (Είμαι σίγουρος ότι με καμαρώνει η ΕΥΠ τώρα οπότε λέω ένα σύντομο γειά στα παιδιά και να μην είναιμόλη την ώρα στο pc. Κάντε και κανα μπανάκι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλλην ΚωνσταντινουπολίτηςJune 19, 2016 at 5:31 AM

    Καθηγητά η ανάλυσή σας τείνει να με κάνει και εμένα Κομμουνιστή, μολονότι δεν ήμουν ποτέ. Δεν το λέω ως κάτι το κακό, τουναντίον. Από μικρός 16χρονος Φασίστας-Εθνικιστής έμαθα ότι οι αιώνιοι εχθροί μας είναι τα "παλιοκομμούνια" και οι "κομμουνιστοσυμμορίτες". Όμως οι αναλύσεις σας και κυρίως η αποδοχή σας του Στρασσερισμού-Εθνικομπολσεβικισμού, ο οποίος Στράσσερ με γοήτευε από μικρό, καθώς αγίαζε και απενεχοποιούσε τον Σοσιαλισμό από τον αντιεθνικό-αντιθρησκευτικό του χαρακτήρα, μου κέρδισαν την συμπάθεια της ΕΣΣΔ. Προσωπικά, θεωρώ τον Στρασσερισμό, μολονότι ορισμένοι Φασίστες τον θεωρούν...προδότη(!), άκρως βλακωδώς βέβαια, ανώτερο και του Φασισμού και του Κομμουνισμού. Προφανώς και έχασε από τον Χιτλερικό Εθνικοσοσιαλισμό, καθώς ο τελευταίος αποτελούσε Θρησκεία Φυλετική και όχι απλώς μία Αναγεννησιακή ιδεολογία. Παρόλα αυτά, ο Στράσσερ πρέσβευε τις καλλίτερες για εμένα αρχές και επίσης ήτο πιστός Χριστιανός, πολύ σημαντικό. Κρίμα βέβαια αυτή η ιδεολογία να παραμένει θαμμένη. Κρίμα πολύ. Μόνον εν Ελλάδι οι Μαυροκρινίτες την ενστερνίζονται.

    mavroskrinos.blogspot.com

    Μπείτε να δείτε. Σημειωτέον ότι μολονότι δεν είναι πιστοί Χριστιανοί όπως ο Στράσσερ, βλέπουν το (Σιιτικό κυρίως) Ισλάμ ως σεβαστή δύναμη, ιδίως δε λόγω της πάλης της Σουννιτικής Χαμάς και Σιιτικής Χεζμπολλάχ κατά των "Εβραίων τοκογλύφων" δηλαδή του κράτους του Ισραήλ. Παρότι βέβαια ο Στράσσερ εκδιώχθη και ο αδερφός του σκοτώθη, η ημέρα πτώσεως του Χιτλερικού Βερολίνου αποτελεί ημέρα πένθους για αυτούς και μολονότι είναι Στρασσεριστές, δηλαδή Εθνικοί Σοσιαλιστές, έχουν φανατικό αντικομμουνιστικό μίσος.
    Δυστυχώς.

    (Αυτό δημοσιεύστε Καθηγητά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά σας λέω ρε μαλάκες.Εδώ που είμαι στην φασιστική Ελβετία είναι καλύτερα.Εφαρμοσμένος φασισμός,για αυτό είναι σοβαρό κράτος και προοδεύει.Και ο Κιτσίκης επαναστάτης είναι.Τα πανεπιστήμια που τον ταΐζουν δεν είναι σαν τα άλλα,είναι ιδικά αντισυστημικά πανεπιστήμια.Να,εδώ ο φασίστας Κιτσίκης δίνει συνέντευξη στην αντιφασιστική οργάνωση Never Again Initiative.
    https://www.youtube.com/watch?v=mWwXYuANCuY

    Πόσο μπροστά ο άνθρωπος.Τέλος πάντων,φασιστικός κομμουνισμός για να σωθείτε οι ελλαδίτες,μην νομίζεται όμως ότι είμαστε μαλάκες πόπολο εμείς να έρθουμε εκεί πέρα,αν έρθουμε τελικά θα έρθουμε σαν φιλόσοφοι βασιλείς.Αλλιώς,και εδώ τα Ελβετικά,Ολλανδικά,Σουηδικά πανεπιστήμια έχουνε ψωμάκι να μας ταΐσουν.Τι είπες;Μας συντηρεί ο φιλελευθερισμός;Χωρίς αυτόν ούτε τα κορδόνια μας δεν θα ξέραμε να δέσουμε,πόσο μάλλον να αναγκαστούμε να κάνουμε καμιά βαριά χειρωνακτική εργασία στις
    εθνοκομμουνιστικές ουτοπίες που οραματιζόμαστε;Τράβα να δεις αν έρχομαι ρε γραικύλε ανεπρόκοπε,τι,είμαι μαλάκας εγώ να κάνω χειρωνακτική εργασία;Εγώ έχω πτυχία από τα σοβαρά πανεπιστήμια της ευρώπης,τι νομίζεις πως είμαι,σε ποιον μιλάς;
    Τι είμαστε εμείς,οι Αρβανίτες κατσικοκλέφτες που έφτιαξαν το κρατίδιο;Εμείς είμαστε απόγονοι των Φαναριωτών ρε,κοσμοπολίτες ελλάνιοι,καλαμαράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έξω από το ελλαδίτικο κρατίδιο σας οι Έλληνες σαν και εμένα διαπρέπουν στις φιλελεύθερες χώρες οι οποίες δεν έχουν ουδεμία σχέση με την μπανανία σας.Γαμώ τον φιλελευθερισμό και το αστικό κράτος,δεν το αντέχω άλλο,γιατί δεν επαναστατείτε γραικύλοι,τόσο πολύ μισείτε τα επαναστατικά άκρα?Με τέτοιες φάτσες με γαμψές μύτες διναροαρμενοειδείς τι να περιμένεις.Εμένα με περνάνε για βορειοευρωπαίο εκεί που είμαι,και νιώθω καλά για αυτό,και το λέω.Δεν είμαι σαν και εσάς.Είμαι Ρωμηός.
    Δεν λέω στην πούτσα μου σαν τον Κολοκοτρώνη τον βοσκό.
    Αστική ευγένεια.
    Γαμώ τους αστούς,αποκλείεται να κάνουν επανάσταση,μόνο η νεολαία μπορεί να σώσει το αποθνήσκον κρατίδιο.Αλλά έχει εγκλωβιστεί στις καφετέριες και στα ιντερνετς καφε.Αντί να πάνε σε κάνα χωριό να γίνουν αγρότες αυτόνομοι,να όπως δεν κάνω εγώ για παράδειγμα,μένουν δούλοι της νπτ.
    Ο έρωτας βρίσκεται στην αντίφαση.Φάση αντίθεση ανασύνθεση φωτοσύνθεση.
    Φωτοσύνθεση κάνουν και τα φυτά.Ζήλευε γραικύλε το ταπεινό χαμομιλάκι.Οι Έλληνες από αρχαιοτάτων χρόνων έπιναν χαμομήλι.Κάτι τους τραβούσε σε αυτό το ποώδες φυτό.
    Το χαμομήλι σε αντίθεση με τον γραικύλο ποτέ δεν διασκεδάζει,πάντα είναι σοβαρό,σταθερό στην θέση του,δεν παραπαίει,δεν αντιμιλά,ζει κάτω από απόλυτη μοναρχία υπό τον εαυτό του.
    Κακόμοιρε Έλληνα.Μήπως θα πρέπει να σου επιβάλει κάποιος την σύνθετη σκέψη του χαμομηλιού μήπως και δεις άσπρη μέρα;
    Πάντως,τώρα,να μιλάμε σοβαρά,ψιλομαλακία το χαμομήλι.
    Καλύτερα φρέντο εσπρέσσο μέτριος.
    Τι,στο χέρι ρε μαλάκα,τι είμαι,γραικύλος να κάθομαι σε καφετέριες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κωνσταντινουπολίτης σε εχουν παρει στο μεζε χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι απόλυτοι τίποτα ανώνυμοι, οι οποίοι ουδεμία επαναστατική άποψη ή θέση έχουν εκφράσει παρά ξέρουν μονάχα να τρολλάρουν με έχουν πάρει στον μεζέ...

      Τρομερό κατόρθωμα! Τί να σου πω!

      Τουλάχιστον ειναι προσωπικοί μου κωλαούζοι, με το που κλάσω, σκάνε μύτη....

      Διαγραφή
    2. KLAIW nomizei pws einai epanastatis o fragolebadinos

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24 Μαρτίου 2017 - 8:13 μ.μ.
      se epiase malaka pados autos einai o pseutikos kwnstantinoupolitis tou 2016 oxi tou 2015 axaxaxa

      Διαγραφή
  15. Πάλι καλά που υπάρχει και η ευρωπαϊκή ένωση και τα σοσιαλδημοκρατικά φιλελεύθερα κράτη της για να αναδειχθούμε και εμείς οι αριστοκράτες,να μας δώσουν και κανένα πανεπιστημιακό τίτλο που να αξίζει,να μην είχε κωλόχαρτο σαν αυτά στο ελλάντα.Να γίνουμε και,πρώτα ο θεός, καθηγητές να διδάσκουμε "Ευρωπαϊκή Ενοποίηση" στα πανεπιστήμια της Ελβετίας και να αρθρογραφούμε στο ελλάντα σε σοβαρά πατριωτικά έντυπα στοκικά και ελεύθερες ώρες να προσπαθήσουμε να ξυπνήσουμε τον φασιστομοναρχοκομμουνισμό στην απαθή γραικυλική νεολαία.
    Μην με κοιτάς έτσι,φασισμό είπα,όχι εθνικοσοσιαλισμό.Καμία σχέση αυτά τα δύο.Φασίστας ήταν ο Στάλιν,που αναίρεσε τον μαρξ.
    Τώρα αν το ήξερε πως είναι φασίστας δεν έχει και μεγάλη σημασία.Άλλος γνωστός φασίστας ήταν ο Ντε Γκωλ.Και αυτός από ότι διαβάζω μπορεί να μην το ήξερε.Στο κρατίδιο σας, ο πατήρ του Ελληνικού φασισμού ήταν ο αείμνηστος Μεταξάς...ΝΟΤ.Σε τέσταρα γραικύλε.Μοναρχικός αριστοκράτης ρομαντικός ήταν ο Μεταξάς.1-0.Ο Παπαδόπουλος ήταν ο φασίστας.Ούτε αυτός το ήξερε πως ήταν.Μόνο πως έκανε χοντρή μαλακία,κυνήγησε τους κομμουνιστές,αντί να κυνηγήσει τους μεγαλοαστούς.Άμα δεν το είχε κάνει,σίγουρα θα είχε γεννηθεί εθνικομπολσεβικισμός στην Ελλάδα.
    Τι είναι ο εθνικομπολσεβικισμός;Όταν ένας φασίστας και ένας κομμουνιστής συνεργάζονται.Τι;Που έχει γίνει αυτό;Πουθενά.Για αυτό είμαστε 1000 χρόνια πίσω.
    Άσε,γραικύλε,πάνω σε αυτό έχω έναν μεγάλο φόβο.
    Εάν κάποια στιγμή,πρώτα ο θεός πάντα,βγει εδώ κάνα φασιστικό κόμμα και πάει να κάνει συνεργασία με τους κομμουνιστές για να γενεί εθνομπολσεβικισμός,αλλά τελικά οι κομμουνιστές δεν είναι αληθινοί κομμουνιστές,αλλά τους βγάλει και αυτούς το τεστ του αειμνήστου Κιτσίκη φασίστες,όπως την σταλινική Ρωσία και την Βόρεια Κορέα,τότε τι θα γίνει;Θα νομίζουμε πως έχουμε εθνομπολσεβικισμό αλλά θα έχουμε φασισμό (φασισμός+φασισμός=φασισμός).Θα μου πεις,γιατί όχι απλά καλό αγνό φασισμό;Γιατί κομμουνισμό;
    Γιατί βρε γραικύλε,κάποιοι έχουν μάνες κομμουνίστριες,λέμε τώρα,κουβέντα να γίνεται,και στις μάνες τους δεν αρέσουν οι μεγαλοαστοί.Άρα δεν αρέσουν και σε αυτούς οι μεγαλοαστοί.Να σου όμως που αυτοί σαν εναλλακτική το ψήνουν για φασισμό.Πως το λένε,τους αρέσει η φάσκια,τον αγκυλώνουν τον σταυρό,τον σαλουτάρουν τον Μουσολίνι.Ναι,αλλά η μαμά τους;Δεν θα έτρωγε ξυλίκι και φάλαγγες;
    Άρα άκου γραικύλε.Τώρα θα σε τρελάνω.Αντίφαση,ανασύνθεση,σύνθεση,φωτοσύνθεση.
    Τώρα θα φας το κόκκινο το χάπι.
    Ο κομμουνισμός είναι πιο φασιστικός από την δημοκρατία,εντ χιαρς χαου.Ο κομμουνισμός για λόγους προπαγάνδας και για να έχει λαϊκή πέραση,δεδομένου ότι είναι μία αντιφυσική αντιανθρώπινη ιδεολογία,αν θέλει να στεριώσει,αναγκαστικά,αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αφήσει κατά μέρους τα μαρξιστικά και να το γυρίσει σε αυτό που έχει ο άνθρωπος στην ψυχή του και το μυαλό του,ήθη και έθιμα,τοπικισμούς,ύμνους,σύμβολα,γιου κνοου,αυτά που ήθελε στην αρχή να καταστρέψει.Και επειδή δεν θέλει να έχει και πολλά με τα καπιταλιστικά κράτη,ούτε και τα καπιταλιστικά κράτη θέλουν το καλό του εδώ που τα λέμε,απομονώνεται κιόλας και φτιάχνει και ένα στρατό ΝΑ με το συμπάθιο.
    Αλλά όλα αυτά δεν μοιάζουν με φασισμό γραικύλε;Σωστά.Μοιάζουν.
    Άρα είναι!Ψιι.Είδες;Και φασισμός,και την γλιτώνει η μάνα μ-του,λέμε τώρα,η κομμουνίστρια.Τι είπες;Τι παθαίνουν οι οριτζινάλε φασίστες κάτω από αυτό το καθεστώς;Ε εντάξει τρώνε κάνα κονσερβοκούτι,καμιά πηγάδα.Αλλά αξίζει,γιατί πάνω απ όλα ο εχθρός είναι ο καπιταλισμός.Τι είπες;Είναι καλύτερα για τους φασίστες η δημοκρατία;Γιατί στον κομμουνισμό θα είχαν φάει λεπίδι ενώ τώρα κατεβάζουν και κόμμα άμα λάχει,προπαντός ζουν και αναπνέουν,και έχουν τεράστιες πιθανότητες κάποια μέρα να πάρουν και την πολιτική εξουσία;Τι λες βρε γραικύλε,και η μανά μ-του,των...πω ρε γραικύλε,με κούρασες.Δεν καταλαβαίνεις τίποτα.Μια ζωή θα σε γαμάνε.Καμία επαφή με την ανώτερη σύνθετη πολιτική σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. I do not deserve one
    all I say bullshit
    the play Rebel but I am a commoner I have no contact with the Greek reality but wiggle his finger to Greek and tell them what to do I am in complete ideological confusion I have trouble fascism right-wing communism socialism monarchy orthodox Islam all a mix not know what I say and what I spit to spit mercy regret

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ

      Διαγραφή
  18. Μαύρη μέρα για την Ρωμηοσύνη σήμερα, αποσχιστήκαμε από την βυζαντινή αυτοκρατορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συνεπῶς ἡ Ἱστορία δὲν ἔχει ποτὲ τέλος. Ἀνανεώνεται στὴν βάση χιλίαδων ἐτῶν οἰκοδομῆς. Οἱ αὐτοκρατορίες δὲν ἀποθνήσκουν. Παρακμάζουν ἀλλὰ ἀναγεννῶνται. Τὸ βλέπουμε μὲ τὴν Ἀμερική, τὴν Γαλλία, τὴν Γερμανία. Τὸ βλέπουμε καὶ μὲ τὴν Ὀθωμανία. Ἀλλὰ αὐτὸ δὲν ἰσχύει μὲ τὰ διαμελισμένα μέλη. Ἡ Ἑλλάς, τὸ Κοσσυφοπέδιο, τὰ Σκόπια, ἡ Γεωργία, ἡ Ἀρμενία, ἀπεσχίσθησαν καὶ ἐμαράζωσαν διότι ἀπεμακρύνθησαν ἀπὸ τὴν αὐτοκρατορικὴ γῆ ποὺ διατηρεῖ στὰ βάθη τοῦ ἐδάφους της τὴν αὐτοκρατορικὴ γονιμότητα. Ἡ Τουρκία ἐπωφελεῖται ἀπὸ τὸ γόνιμο αὐτοκρατορικὸ ἔδαφος διότι παρέμεινε στὸ αὐτοκρατορικὸ χωράφι. Ἡ Ἑλλάς, ὡς κομμένο λουλούδι, μαραζώνει καὶ πεθαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχετε καταντήσει υπερβολικά κουραστικοί γραικύλοι,πρέπει να το έχετε καταλάβει και εσείς οι ίδιοι πλέον. Ιστολόγιο,τα καινούργια προφίλ κλώνους από το 2016 και 2017 κάνε τα μπαν αν μπορείς να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να τα κάνω μπαν. Τα σβήνω. Μην δίνεις σημασία.

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορώ να τα κάνω μπαν. Τα σβήνω. Μην δίνεις σημασία.

      Διαγραφή
    3. Δεν δίνω Ιεροφάντη, εξάλλου το προφίλ στο οποίο απήντησες είναι πλαστό, αλλά δεν έχει σημασία. Κοίταξε εκείνο τον Νοέμβριο του 2016 που είναι και το ατόφιο. Π.χ. εάν δεις παλιά μου σχόλια όταν σε ρωτούσα για Εωσφορισμό και τον ρόλο της Αριστοκρατίας, κλικάροντας στο όνομά μου θα δεις το προφίλ που σου γράφω τωρα, όχι κάποιο πλαστό.

      Διαγραφή