Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ακροδεξιά: Η γάγγραινα του Εθνικοσοσιαλισμού.





(Αποσπάσματα από συνέντευξη του Μιγκέλ Σερράνο σχετικά με τον εθνικισμό και την ακροδεξιά)


Ερ.:Πώς μπορεί ο εθνικισμός να είναι επιβλαβής;

Σερράνο: Λόγω ιμπεριαλιστικής ιδεοληψίας για δημιουργία Αυτοκρατορίας, στην οποία όμως, θέτοντας αλλόφυλους λαούς υπό την διακυβέρνησή σου, καταστρέφεις συνειδητ'α τη φυλή σου και, άρα, την ίδια σου την ύπαρξη!

(...)

Ερ.: Ωστόσο έχει επικρατήσει η εικόνα σε πολλούς , ότι ο εθνικισμός είναι εναντίον του Συστήματος. Πώς θα μπορούσαμε να μεταπείσουμε κάποιον για αυτό;

Σερράνο: Ιστορικά, οι μεγαλύτερες εθνικές συμφορές έχουν λάβει χώρα κατά τη διάρκεια ακροδεξιών και εθνικιστικών κυβερνήσεων. Ωστόσο, είναι ανούσιο να σπαταλίεται η ενέργειά σας για να μεταπείσετε κάποιον. Όλοι αυτοί οι ακροδεξιοί, νεοφασίστές ή εθνικιστές, είναι καιροσκόποι και μάλιστα πολύ χειρότεροι από εκείνους τους πολιτικάντηδες των αστικών ή αριστερών κομμάτων διότι όταν βρεθούν εντός του κοινοβουλιόυ, θα απολάυσουν όλα τα προνόμια, μισθούς, κρατικές χορηγίες και συντάξεις, ενώ θα αναπτύξουν περισσότερο την οικογενειοκρατία, βάζοντας τις γυναίκες τους, τις
αδελφές ή τους αδελφόυς τους, τα παιδιά τους και εν γένει τους συγγενείς τους στην πολιτική και κατά τα λοιπά θα εμφανίζονται με περισσότερη ιουδαϊκή υποκρισία ως υπερασπιστές της ηθικής και ότι αντιμάχονται το Σύστημα. Άρα ο ίδιος ο χρόνος θα δείξει περίτρανα πως μόνο οι γνήσιοι Εθνικοσοσιαλιστές είναι αντισυστημικοί, πραγματικοί επαναστάτες και εμφορούνται από τον ύψιστο φυλετικό ιδεαλισμό.


 Ερ.: Ωστόσο, υπάρχουν εθνικιστές που είναι φυλετιστές όπως είμαστε εμείς οι Εθνικοσοσιαλιστές.

Σερράνο: Οι περισσότεροι από τους εθνικιστές είναι απλώς ρατσιστές άνευ βαθύτερης φυλετικής επίγνωσης και με αφύσικο σιωνιστικό μίσος για τους αλλόφυλους. Επιπλέον το να είσαι απλώς φυλετιστής δεν σημαίνει πως είσαι εναντίον του Συστήματος και πολύ περισσότερο δεν σημαίνει πως είσαι Εθνικοσοσιαλιστής. Ωστόσο, εάν υπερισχύσει η φυλετική ψυχή ενός εθνικιστή, στο μέλλον να υιοθετήσει την ιδεολογία του Εθνικοσοσιαλισμού.


Ερ.: Εμείς οι Εθνικοσοσιαλιστές, πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον εθνικισμό;

Σερράνο: Ο εθνικισμός είναι γάγγραινα για τον Εθνικοσοσιαλισμό! Καταρχάς θα πρέπει οι σύντροφοί μας να αποκτήσουν πλήρη ιδεολογική γνώση και συνείδηση της ιδεολογίας του Εθνικοσοσιαλσμού και απο 'κει και πέρα να αγνοήστε απολύτως τους ηλίθιους, τους καιροσκόπους και τους λακέδες του Σιωνιστικού Συστήματος που αυτοαποκαλούνται Εθνικιστές!



(Από το περιοδικό "Εθνικοσοσιαλιστική Επιθεώρηση", Τεύχος 1, εκδ. Edelweiss, υπό την αιγίδα των εκδόσεων "Θούλη".)




1 σχόλιο:

  1. Προσοχή στην ακροδεξιά. Για μένα είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η ακροδεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου». Είναι ένας αντίπαλος σε αυτά που πιστεύουμε. Είναι δειλοί που συμμαχούν με τους πάντες , ακόμη και με τους κομμουνιστές , προκειμένου να μας χτυπήσουν. Αυτοί θέλουν την εξουσία για να κλέβουν και να τρώνε.

    -Λεόν Ντεγκρέλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή